Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker

Translate

martedì 6 gennaio 2015

GAMBERONI AL SALE / CREVETI LA SARE

RUMENO/ITALIANO
Asta-i un alt tip de aperitiv pe baza de peste ce voiam sa va prezint: creveti in sare de mare( Cervia). Pentru doua persoane va trebuiesc cam 6 creveti mari ,eu am avut argentini si 1 kg de sare marina.

Questo un altro tipo di antipasto di mare che volevo presentarvi : gamberoni al sale di Cervia. Per due persone vi servono 6 gamberoni grandi (io ho usato gli argentini ) e 1 kg. di sale di Cervia ( o marino).
Intr-un castron de inox sau tavita de Al de unica folosinta se pune un strat de 1cm de sare mare marina,se aseaza frumos crevetii(la care eventual ati scos intestinul prin carapace cu o scobitoare ,dar ati lasat carapacea),se acopera bine cu sare si se dau in cuptorul incins dinainte la 200 de grade pentru 15 minute.

Se scot se lasa la temp. din camera 5 minute ,se sparge sarea care la cuptor s-a intarit si se pun pe farfurie. se servesc cu maioneza picanta ,guacamole sau ce va place.

 In una scodella di acciaio mettete uno strato di sale marino di un cm. adagiate gli gamberoni e coprite con il sale. Introducete i gamberoni nel forno a 200 gradi per 15 minuti ,sfornate lasciate raffreddare per 5 minute ,spaccate il sale e serviteli con la maionese piccante , guacamole o quello che vi piace.

Nessun commento:

Posta un commento