Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker

Translate

sabato 22 febbraio 2014

DE CE-SI FACE LUMEA BLOG?

Chiar asa ma gandeam si eu...de ce? Pai poate pentru ca nu toata lumea este egoista si ar vrea sa impartaseasca si cu altii idei,ganduri ,retete ,sa mai faca haz de necaz....ca si mine. Chiar ma gandeam cu ce sa incep....blocaj total, capu'n ceata...ma uitam la poze nici una nu mi se parea suficient de frumoasa pentru a fi postata pe un blog. Sunt atatia bloggeri minunati ,fotografi de exceptie , unde mai pui ca sunt si jurnalisti ...ma pun eu cu ei??' neah...Totusi cred ca fiecare ,oricat de marunt ar fi el , ar avea ceva de adaugat in minunata lume culinara. Eu de cand locuiesc in Italia,de aproape 15 ani ,mi-am schimbat si diversificat atat gusturile culinare cat si felul de a interpreta si judeca o reteta. Am gasit ingrediente si condimente noi ,le-am integrat in mancarurile mele "traditionale romanesti"...mi-am modificat stilul si continui sa o fac in fiecare zi. Imi place sa invat lucruri noi ,sa cercetez amanuntit originile unei retete si evolutia ei de-a lungul timpului. Sunt fericita cand intalnesc persoane care traiesc in alte tari si-mi impartasesc o parte din secretele si cultura respectivei tari. Sper sa prind curaj si sa incep sa va impartasesc unele dintre retetele mele.

6 commenti:

  1. bun venit in blogosfera ;)
    Mult succes draga mea! :*

    RispondiElimina
  2. Multumesc din suflet,daca nu ma ajutai tu si acum eram cu poza de sushi pe aici...cred ca o sa te mai necajesc pana ma obisnuiesc cu toate smecheriile blogului,te pup dulce Emily :-* !

    RispondiElimina
  3. Questo commento è stato eliminato dall'autore.

    RispondiElimina
  4. Bun venit! De-abia astept sa vad schimbarile aparute in gusturi, aceasta fuziune cu alte arome si culturi culinare... Mult succes!

    RispondiElimina
  5. Oooooo ! Taci şi faci, hı ? Pe şestache. :) Felicitari şi mult succes. O sa te urmaresc cu interes şi aici. Hai, sa fie-ntr-un ceas bun !

    RispondiElimina
  6. De fapt incepusem prin 2010...dar m-am "impiedicat " de prag si n-am avut curaj sa continui ,am zis ca mai astept...au trecut cativa ani in care m-am obisnuit cu ideea...nici nu credeam ca mai pot avea acces la el. Din fericire Emily mi-a dat o mana de ajutor,dar am inca lacune multe,va multumesc pentru incurajari.

    RispondiElimina